Artiesten

Uiteraard is er op diverse plaatsen LIVE muziek!
Met natuurlijk als hoogtepunt het artiestengala in de feesttent!

ARTIESTEN

John Tana


Boursin in dien haor!


John Tana is opgegroeid in een gevaarlijke wijk in het noorden van Marseille. Al op jonge leeftijd zocht hij zijn toevlucht in de criminaliteit, maar beslist, jaren later, het roer om te gooien. John Tana begon als muzikant in 1989 in Maastricht. Zijn eerste Frans geïnspireerde nummers werden grote hits. De muziek van John Tana weerspiegelt zijn gevoel, en gaat door merg en been. In zijn nummers neemt John je mee naar zijn emotionele, maar gevaarlijke verleden

Big Benny


Het is pas feest als… Big Benny is geweest!

In 1992 kroop Roermondenaar Ben Peters voor de eerste keer onder de artiestennaam Big Benny achter de microfoon. Dat gebeurde in een piepklein zaaltje voor slechts een handjevol publiek. “Big Benny, wie is dat nou? Wat moeten wij met hem? Precies: onbekend maakt onbemind. Laat je echter tegenwoordig ergens in het Limburgse land de naam Big Benny vallen dan is er niemand die nog nooit van de altijd goedgemutste entertainer heeft gehoord. Het kan verkeren.

Frans Theunisz


Sjeng aon de geng!

De zanger Frans Theunisz scoorde in 1995 een landelijke hit met het nummer ‘Sjeng aon de geng’.
Het nummer stond 23 weken lang in de nationale hitparade en maar liefst 10 weken op nummer 1 in de Nederlandstalige top 20.
Frans Theunisz zit inmiddels 55 jaar in het vak. En het is nog altijd feest als Frans Theunisz is geweest!

Mike Kanders


Feest, Beats en heel veel gezelligheid.

Dat is waar u aan moet denken bij een optreden van Mike Kanders. Heel veel nederlandstalige covers maar natuurlijk ook de eigen single's

Waterproof Shampoo


Dé powerband

Dé powerband van 2023 is klaar om je mee te sleuren in 120 minuten lang de vetste hits om je oren in een spectaculaire liveshow bomvol special effects! Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten.Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Verpakt in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt.

Karel Verspaget


Al meer dan 50 jaar muziek!

Karel Verspaget timmert al jaren solo aan zijn muzikale weg.
Feesten, evenementen, carnaval, oktoberfeest, 70/80 jaren, Duitse schlagers , Nederlands, hij kan kan allemaal.
Muziek is zijn passie waar hij mee op staat en naar bed gaat. Als hij niet optreedt dan is hij platen aan het opnemen in zijn studio. Met Karel wordt het altijd een feest!

Raymon Hermans


Dansbare, uptempo en vrolijke klanken!

Raymon Hermans geboren op 18-03-1994 in Roosendaal heeft één grote passie en dat is muziek. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie welke inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle carrière. Met meer dan 45 miljoen streams op Spotify is Raymon Hermans dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ook in 2023 ligt er weer veel nieuwe muziek klaar om de kroegen, feesten en festivals een stuk gezelliger te maken!

Fever of Life


What you see, is what you get!

Deze band uit regio Roermond heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.

Birdhouse


Een originele en enthousiaste (cover)band uit Roermond.

DJ Lank XL


Gaas!

Al jarenlang een graag geziene gast op de Luikse Markt! Paul maakt er altijd een feest van! GAAS!