Oude Markt

Vanaf 11.30u is hier entertainment in de vorm van Matti Boegatti. Matti zal de Oude Markt veranderen in de echte Amsterdamse Albert Cuyp. Als onvervalste Amsterdammer zal hij u met zang en entertainment versteld doen staan! Het gezellige terrasje is hier zeker een bezoekje waard!

 

Maartenshof

Op 10 juni zullen hier twee toppers van bands het podium betreden: BIRD HOUSE en FEVER OF LIFE. Omstreeks 11.30u zal Bird House het spits afbijten, omstreeks 15.00u gevolgd door Fever of Life. Het sfeervolle Maartenshof is dit jaar omringd door diverse rollende keukens oftewel Foodtrucks.

 

Feesttent Nieuwe Markt

In de feesttent zal huis-DJ LANK XL om 13.00u aftrappen. Na een half uurtje zal de eerste artiest het podium betreden: PATRICK GERETS. Na deze Remunjse Topper is het tijd voor de 1e set van KHICK. In de pauze van KHICK volgt een optreden van ZANGER KAFKE. Omstreeks 17.00u is het dan tijd voor HENK DISSEL die de feesttent ongetwijfeld op de kop gaat zetten! Daarna volgen er nog twee Remunjse Toppers: ROY SELDER en BIG BENNY. Tot slot zal huis-DJ LANK XL de Luikse Markt 2019 in zijn bekende stijl muzikaal afsluiten.