Standplaatsen

Zonder standplaatsen geen markt, zonder marktmensen geen sfeer! Onderaan deze pagina kunnen marktmensen inschrijven voor een standplaats. Vul de branchelijst nauwkeurig in, wat dat is een belangrijk selectiecriterium. Lees ook onze algemene voorwaarden goed door.

Actuele prijzen:

Artikel prijs/stk  – Artikel prijs*/stk
Marktkraam zonder zeil € 55,- Marktkraam zonder zeil € 45,-
Marktkraam met zeil € 60,- Marktkraam met zeil € 50,-
Grondplaats (per meter) € 12,50 Grondplaats (per meter) € 10,-
Food € 100,- Food € 85,-

* Betreft kortingstarief voor Linner bewoners

Vanaf december is het mogelijk om in te schrijven. Zodra uw inschrijving compleet is, ontvangt u een afschrift hiervan. Heeft u binnen 48 uur geen afschrift ontvangen, dan is uw inschrijving niet gelukt. Een standplaats is daarmee nog niet gegarandeerd: zodra u toegelaten wordt tot de markt ontvangt u een bevestiging.

Belangrijke gegevens
Marktmeester: Monique Schlechtriem
Telefoon 06-1483 6774
E-mail info@luiksemarktlinne.nl

E-mail heeft de voorkeur. Wilt u toch bellen, houdt u er dan rekening mee dat het mobiele nummer i.v.m. werk niet altijd bereikbaar is. Spreek dan een bericht in of stuur een whatsapp- of sms-bericht.

Inschrijven via het ‘papieren’ inschrijfformulier is met ingang van de Luikse Markt 2017 niet meer mogelijk, u kunt alleen nog digitaal inschrijven. Digitaal inschrijven voor de markt in 2020 (maandag 1 juni) is vanaf nu mogelijk!

Uitleg inschrijfsysteem
Om gebruik te maken van ons inschrijfsysteem klikt u op bovenstaande link. Er opent een nieuw venster. Heeft u nog geen account aangemaakt, klik dan bovenaan op ‘Gebruikersaccount aanmaken’. Heeft u wel al een account, dan kunt u meteen inloggen. Dit systeem is zo opgezet om zo veilig mogelijk met uw gegevens om te kunnen gaan. Daarom wordt ook gebruik gemaakt van een beveiligde https:// verbinding, dit kunt u steeds in de adresbalk controleren (https://lm.bccnet.nl…).

Nadat u ingelogd bent, moet u eerst uw gegevens registreren (naam, adres, woonplaats, e-mail en telefoon). Vervolgens kunt u een registratieproces starten. De stappen wijzen zich vanzelf; aan het einde krijgt u een bevestiging van uw inschrijving alsmede een factuur. Betalen is mogelijk via iDeal of bankoverschrijving. Betalingen via iDeal worden verwerkt door Mollie middels een beveiligde verbinding. Zodra u daadwerkelijk toegelaten wordt tot de markt, ontvangt u een bevestiging. Die moet u op de marktdag zelf ook meenemen.